قابلیت‌های جدید به سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت اضافه شد خواص شیر مادر برای دوران نوزادی و بزرگسالی سرگذشت واقعی کارمندی که با یک تصادف فهمید ناخواسته پیک مواد مخدر شده است! دستگیری ۲ زورگیر مسلح که فقط ۱۶ سال سن داشتند | اعترافات تلخ و هولناک متهمان در کلانتری سپاد مشهد ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است بزرگ‌ترین فرش تصویری جهان به خراسان جنوبی آمد اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ به سهمیه‌ها + جزئیات درخواست‌ها یادی از محمد خجسته باقرزاده، خیر مشهدی حامی بیماران کلیوی | سایه بلند یک خانواده اصلاحات مربوط به ظرفیت پذیرش دانشجویان در رشته‌های پزشکی به زودی اعلام می‌شود صدور حکم قصاص برای قاتل منصوره قدیری جاوید، خبرنگار ایرنا بهترین زمان برای خوردن سالاد، قبل یا بعد غذا؟ توصیه‌های پزشکی درباره انتخاب و استفاده صحیح از کوله‌پشتی کودکان اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قطع برق ۷۹ دستگاه اجرایی به خاطر پرمصرف‌بودن | مشهد، پیشتاز در نصب کنتور‌های هوشمند طرز تهیه شربت زعفران بسیار خوشمزه و ساده انتقال آب از دریا؛ ضرورت امروز است نه راه‌حل فردا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: در سال جدید، کمبود معلم نخواهیم داشت زنی که متهم است با تصادف ساختگی شوهرش را کشته است: من شوهرم را نکشتم! تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان صندوق فولاد پرداخت شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | دمای مشهد بدون نوسان محسوس تا پایان هفته ارسال پیامک ماهانه دستمزد و نوع شغل | بیمه‌‎شدگان مغایرت را اعلام کنند ردپای کوتاهی‌ها در ناترازی انرژی زیر ذره‌بین سازمان بازرسی افرایش موارد ابتلا به کرونا در مشهد | بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوانزا چه ماه‌هایی است؟
سرخط خبرها

امیکرون آخرین گونه نگران کننده کرونا نیست!

  • کد خبر: ۹۵۹۳۸
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰
امیکرون آخرین گونه نگران کننده کرونا نیست!
کارشناسان می‌گویند اگر امسال گونه نگران کننده دیگری از ویروس کرونا ظاهر شود، تعجب آور نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کارشناسان می‌گویند اگر امسال گونه نگران کننده دیگری از ویروس کرونا ظاهر شود، تعجب آور نخواهد بود. «زومیت» در این باره می‌نویسد: سال جدید میلادی با موجی از موارد امیکرون آغاز شد. اما آیا امیکرون آخرین گونه از ویروس خواهد بود یا گونه نگران کننده جدیدی در سال۲۰۲۲ ظاهر خواهد شد؟ به گفته کارشناسان، اگر امسال گونه نگران کننده جدیدی از ویروس کرونا ظاهر شود، تعجب نخواهند کرد.

اما پیش بینی این موضوع دشوار است که چنین گونه‌ای با چه سرعتی گسترش پیدا خواهد کرد، توانایی آن در فرار از سیستم ایمنی تا چه حد خواهد بود و آیا می‌تواند درمقایسه با نسخه‌های قبلی ویروس موجب بیماری شدیدتری شود؟ گونه امیکرون بر گونه دلتا برتری پیدا کرد. زیرا هم بسیار انتقال پذیر است و هم می‌تواند از دفاع ایمنی افراد واکسینه شده و افرادی که پیش‌تر دچار کووید شده اند، فرار کند.

کارتیک چاندران، ویروس شناس و استاد میکروب شناسی و ایمنی شناسی در کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک، گفت: «این ویژگی‌ها به گونه امیکرون اجازه داد تا جمعیتی را آلوده کند که دلتا به راحتی نمی‌توانست آن‌ها را آلوده کند. به همین ترتیب، برای رقابت با امیکرون، گونه‌های نگران کننده آینده باید دستاورد‌های مشابهی در انتقال پذیری و فرار از ایمنی به دست آورند.» او گفت: «دلیلی وجود ندارد که باور کنیم از نظر ژنتیکی دیگر فضایی برای ویروس وجود ندارد. انتظار دارم گونه‌های بیشتر و انواع مشابهی از رفتار موج مانند، یعنی افزایش نرخ عفونت‌ها به دنبال ورود گونه جدید را شاهد باشیم. درحالی که گونه نگران کننده بعدی ممکن است به راحتی منتشر شود و سیستم ایمنی را فریب دهد، مسیر ویژگی‌های دیگر آن مانند قدرت بیماری زایی نامشخص است.»

گونه نگران کننده بعدی چگونه می‌تواند باشد؟

کارن موزمن، استاد آسیب شناسی و پزشکی مولکولی در دانشگاه مک مستر کانادا، به لایوساینس گفت: «با توجه به نرخ کنونی عفونت ویروس کرونا در سراسر جهان و نرخ جهش این ویروس، می‌توان پیش بینی کرد که گونه‌های جدیدی ظاهر خواهند شد. اما همان طور که در دو سال گذشته دنیاگیری متوجه شده ایم، هرگونه جدیدی به قدر کافی رقابتی نخواهد بود که بتواند بر گونه‌های دیگر غلبه کند.»

گونه‌های آینده می‌توانند از مسیر‌های مختلفی برتری به دست آورند. از نظر تئوری، یکی از این مسیر‌های بالقوه ممکن است به ایجاد ویروسی منجر شود که درمقایسه با امیکرون انتقال پذیرتر و درعین حال شدت بیماری ناشی از آن کمتر است. موزمن گفت: «ویروس‌ها باید تکثیر پیدا کنند و به میزبان‌های جدید منتقل شوند. موفق‌ترین ویروس‌ها این کار را با انتشار سریع بدون ایجاد علائم انجام می‌دهند. زیرا میزبان عفونی به راحتی می‌تواند حرکت کند و میکروب را به میزبان‌های دیگر منتقل کند. برای ویروس مفید نیست که میزبان خود را پیش از این منتشرشدن از پای درآورد.»

لایوساینس پیش‌تر گزارش کرده بود که بیماری ناشی از امیکرون ممکن است درمقایسه با گونه‌های قبلی از شدت کمتری برخوردار باشد. این امر ممکن است تاحدودی بدین دلیل باشد که این گونه راحت‌تر در مجاری هوایی فوقانی و کمتر در ریه‌ها رشد می‌کند. همین ویژگی ممکن است به انتشار راحت‌تر امیکرون نیز کمک کند.
در این باره به نظر می‌رسد که ویروس درنتیجه افزایش توانایی انتقال بین میزبان‌ها در مسیری تکامل یافته باشد که کمتر بیماری زا باشد. بااین همه، هیچ تضمینی وجود ندارد که گونه نگران کننده بعدی نیز همین مصالحه را انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->